Tarihçe

3568 sayılı Serbest muhasebecilik,serbest muhasebeci mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik yasasının 1989 yılında kabul edilmesiyle 1990 yılından itibaren TÜRMOB’a (Türkiye serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler odaları birliği başkanlığı) na bağlı odalar kurulmuştur.

Odamızda 1990 yılında kurularak faaliyetine başlamıştır.kuruluşundan itibaren üyeleri olan serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin mesleki sorunlarına yardımcı olma.değişen mevzuatı üyelerine duyurmak.kamu oyunu mali mevzuat ve soysal güvenlik konularında bilinçlendirmek gibi önemli görevler üstlenen Kars SMMM Odası Atatürk Cad.Kale İş Merkezi K:3 D:4 teki hizmet binasında faaliyetini sürdürmektedir.